Family Camping Croatia Holidays

Mobilne kućice, kamp Šimuni, otok Pag, Hrvatska

Mobilne kućice, kamp Šimuni, otok Pag, Hrvatska Mobilne kućice, kamp Šimuni, otok Pag, Hrvatska

Ugodna mediteranska klima, šuma crnike i borova pruža zaklon u vrućim ljetnim mjesecima. Na plaži dugoj 3 kilometra uvijek ćete pronaći svoj mir pod suncem. U sklopu kampa nalazi se i 120 kompletno uređenih mobilnih kućica različite kvadrature s pogledom na paški arhipelag. Iako je samo mjesto Šimuni udaljeno svega 1 km, u kampu možete pronaći sve što vam je potrebno za odmor.

Položaj:
kamp Šimuni se nalazi pored Šimuna na otoku Pagu

Položaj u kampu:
sunčani/u sjeni, u blizini mora

Smještaj:

Mobilne kućice COMFORT površine su 20,10 m².
U njoj se nalaze dvije spavaće sobe; jedna s bračnim krevetom i druga s 2 odvojena kreveta. Dnevni boravak u kombinaciji je s kuhinjom u kojoj možete pronaći posuđe, štednjak i hladnjak. U sklopu dnevnog boravka nalazi se SAT TV s klimom za hlađenje i grijanje. Mobilna kućica ima kupaonicu i dodatni - zasebni WC. Svaka mobilna kućica ima vrt s terasom te nadstrešnicu. Namijenjene su za smještaj max. 4 osobe. Parkirno mjesto nalazi se pored mobilne kućice.

Mobilne kućice LUX površine su 31,50 m².
U njoj se nalaze dvije spavaće sobe; jedna s bračnim krevetom i druga s 2 odvojena kreveta. Dnevni boravak u kombinaciji je s kuhinjom u kojoj možete pronaći posuđe, štednjak i hladnjak. U sklopu dnevnog boravka nalazi se SAT TV s klimom za hlađenje i grijanje. Kutna garnitura u dnevnom boravku može poslužiti kao dodatni ležaj za jednu osobu. Mobilna kućica ima veliku kupaonicu u kojoj se nalaze tuš kabina, umivaonik, bide i WC.

Mobilne kućice DALMATIA površine su 32 m².
U njoj se nalaze dvije spavaće sobe; soba s bračnim krevetom i soba s dva odvojena kreveta. Kutna garnitura dnevnog boravka može služiti kao pomoćni ležaj za dodatne dvije osobe. Kućica ima veliki dnevni boravak, kuhinju u kojoj možete pronaći posuđe, štednjak i hladnjak te dvije kupaonice s tuš kabinom, umivaonikom i wc-om. U sklopu dnevnog boravka nalazi se SAT TV s klimom za hlađenje i grijanje.

Dolasci:
na dan dolaska od 17 h, odlazak do 09 h

Kućni ljubimci:
nisu dozvoljeni u kućicama

Važna obavijest:
Cijena kućice uključuje smještaj, posteljinu i ručnike. Kod preuzimanja potrebno je platiti završno čišćenje € 20,00. Turistička pristojba plaća se na recepciji kampa.

Cjenik »

Google Maps »

Galerija »