Family Camping Croatia Holidays

Mobilne kućice kamp Miran, Pirovac, Hrvatska

Mobilne kućice kamp Miran, Pirovac, Hrvatska

Autokamp Miran smješten je u uz morsku obalu, u mirisnoj borovoj šumi, kilometar od središta Pirovca. Kategoriziran je s dvije zvjezdice a nudi smještaj za 400-450 osoba. Kamp ima rasvjetu, toplu i hladnu vodu, priključke za električnu energiju i sanitarni sklop. U kampu se nalaze prodavaonica prehrambene robe i praonica rublja. Gostima je na raspolaganju lijepa, šljunkovita privatna plaža, osobito prikladna za djecu. U sklopu kampa je i privezište za manje brodove. U neposrednoj blizini nalazi se hotel Miran, s restoranom, aperitiv barom i bifeom na plaži, gdje ćete se uz tradicionalno pripremljena jela i pića uživati u kulturno-glazbenom programu. Pirovac je poznat po bogatim kulturno-glazbenim događanjima tijekom ljeta, u sklopu manifestacije "Pirovačko kulturno ljeto", i po veselim Ribarskim večerima.

Mobilne kućice, kamp Miran, Pirovac, Hrvatska

Smještaj :

Mobilna kućica Confort, 23 m² za 4 osobe
Sastoji se od dvije spavaće sobe, jedna sa bračnim krevetom i jedna s dva kreveta. Dnevni boravak je skupa s kuhinjom. To je sat TV i klima uređajem. Mobilne kućica ima kupatilo i odvojeni WC.

Mobilna kućica Pašman, 32 m², 4 +2 osobe
Sastoji se od dvije spavaće sobe, jedna sa bračnim krevetom i jedna s dva kreveta. Dnevni boravak je spojen na kuhinju. Tu možete naći sat TV, klima uređaj, kutnu garnituru koja može poslužiti kao dodatni ležaj za dvije osobe. Dvije kupaonice imaju tuš, umivaonik i WC. Mobilne kućice Pašman nalaze se u prvom redu pored plaže! Svaka mobilna kućica ima nadkrivenu terasu s vrtnom garniturom i parkirno mjesto.
Cijenik »

Google Maps »

Galerija »